Som un equip pluridisciplinar de professionals amb amplia experìencia en el món de la rehabilitació.

 • Montse Moncunill Clusellas

  Arquitecta col.legiada núm. 43.733 i facility manager. Profesional des de 2002, especialitzada en arquitecutra sociosanitària i rehabilitació. Actualment centrada en la direcció d'obra i coordinació entre arquitectura i instal.lacions d'un hospital i la rehabilitació i certificació energètica d'edficis existents.

 • Albert Comerma Piña

  Arquitecte col.legiat núm. 37.930. Profesional des de 2002 especialitzat en rehabilitació i inspecció tècnica d'edficis. Desenvolupa projectes de rehabilitació estructural i energètica, reformes interiors, millores en l'accessibilitat i l'habitabilitat dels edificis entre altres.

 • Albert Cañas Alonso

  Arquitecte Tècnic en execució d'obres, Enginyer Tècnic en Topografia, master en direcció i organització d'empreses de la construcció. Més de 15 anys d'experiència en el sector de la construcció, centrat en la gestió econòmica i tècnica de les obres.

   

   

 • Pau Esteban Salvador

  Enginyer de Camins, Canals i Ports, amb àmplia experiència de més de 12 anys desenvolupada en el sector de la construcció. Especialista en estructures i càlcul de variants de projectes i obres. Ha desenvolupat tota la seva activitat amb gran satisfacció dels seus clients i amb gran eficàcia per la seva empresa.
   

Wood