REHABILITACIÓ
REFORMA I OBRA NOVA
ACCESSIBLITAT
ITE'S
GESTIÓ D'EDIFICIS
PLANEJAMENT

La rehabilitació d'edificis és la principal activitat de MAAP: en 10 anys hem participat en més de 120 projectes de tot tipus.

L'experiència acumulada ens permat conèixer les peculiaritats de cada material (estucs de cal, pedra, ferro, foramigó, ceràmica, fusta, tapia, ciment aluminós,etc.) i les tècniques constructives existents al nostre país. Això ens dóna un gran avantatge alhora d'analitzar un edifici, i ens permet anticipar-nos als problemes i sorpreses que sovint sorgeixen en obra.

Igualment hem constatat que en molts casos una obra de rehabilitació és el moment idoni per introduir millores en l'edifici (en accessiblitat, habitabilitat, eficiència energètica, etc.). S'optimitzen recursos econòmics, es guanya confort, i l'edifici es revaloritza.

Des de MAAP acompanyem i assessorem als propietaris (en règim vertical i horitzontal) durant tot el procés: fem la relació detallada dels treballs a efectuar, sol.licitem pressupostos, fem comparatius d'ofertes, tramitem els permisos, controlem l'execució dels treballs,etc.

2020. Presentació mmo.pptx-32POSTER
MAAP Recull fotografic obres vestíbuls-25-POSTER
IMG_20220223_123821_1-POSTER
IMATGE POSTER
IMG_20200731_111356-POSTER
IMG_5256-POSTER
MAAP Recull fotogràfic obres_juliol 19-59-POSTER
Untitled-1-POSTER

© COPYRIGHT 2023 | MAAP

Avís Legal