REHABILITACIÓ
REFORMA I OBRA NOVA
ACCESSIBLITAT
ITE'S
GESTIÓ D'EDIFICIS
PLANEJAMENT

Per tal de garantir el compliment del deure de conservació dels edificis, les administracions han instaurat en els darrers anys, l'obligació que tot edifici d'habitatges passi una revisió periòdica per part d'un tècnic, a partir de certa antiguitat.

Actualment existeixen 2 decrets diferents per regular les inspeccions (l'autonòmic del 2010 i l'estatal del 2013), si bé està previst que s'acabin unificant en un sol decret comú. En alguns municipis (Manresa, Lleida) existeixen també ordenances locals, més restrictives.

Per complir l'obligació legal, es pot encarregar una inspecció superficial (amb un cost reduït), però suposa desaprofitar l'ocasió per evaluar l'estat detallat de l'edifici. Igualment, un tècnic poc experimentat pot alarmar-se per deficiències aparatoses però lleus, o passar per alt símptomes que alerten de lesions greus.

A MAAP portem anys fent rehabilitacions i som observadors. I a més de l'edifici, ens preocupen els nostres clients: treballem per ajudar a resoldre problemes.

© COPYRIGHT 2023 | MAAP

Avís Legal